Current Affairs 04 September

๐Ÿ“š Current Affairs : 04 September

1. Who launched the Green Term Ahead Market ?
Ans. R. K. Singh

2. Who is appointed as the Chief Postmaster General of Jammu?
Ans. Shailendra Dasora

3. In which state will Sports Training Camps start?
Ans. Uttar Pradesh

4. With which country has Google partnered?
Ans. Bangladesh

5. The agreement between the cabinet of which two countries signed the approval?
Ans. India and Japan
You are reading this on Sarkari Shine

6. In which state Urdu, Kashmiri, Dongri, Hindi and English were declared as state languages?
Ans. Jammu and Kashmir

7. India ranked at the recently released Global Innovation Index?
Ans. 48th

8. Government of India announced ban on how many mobile apps including PUBG?
Ans. 118

9. Who was appointed the new brand ambassador of Myntra?
Ans. Kiara Advani

10. Which state government launched a massive "Quit India Quit India" campaign?
Ans. Madhya Pradesh

Join ๐Ÿ”œ @Gk_Currant_Affairs_Daily

Comments

Popular From Month

list of pm with time period

เคตिเคถ्เคต เคฎें เคธเคฌเคธे เคฌเฅœा, เค›ोเคŸा, เคฒเคฎ्เคฌा เคเคตं เคŠँเคšा

Important Points about Kerala

some religioustic place

PRESIDENT INFORMATION

Important Points about Arunachal Pradesh

Bhakti Movement

Common Wealth Games 2018 – Participating Nations

Current Affairs Weekly Sept 2020

ISRO Indian Satellites List